O nas

Prisotni smo tam, kjer nas potrebujejo.

Prisotni smo tam, kjer nas potrebujejo.

Zgodovina izdelka WellStepp® Kids sega v leto 1984, ko je bilo ustanovljeno podjetje Polifoam Kft. V zadnjih skoraj 40 letih smo bili uspešni na številnih raznih področjih, naši izdelki na bazi pene pa so globoko zasidrani v naši osebni zgodovini in obenem v naših izkušnjah. Neprestano se razvijamo in izboljšujemo, vedno iščemo nove stvari in nova področja, na katerih lahko kaj razvijemo. Svoje izdelke oblikujemo s strastjo, saj so ti pomembni ne le za naše stranke, temveč za družbo kot celoto.

Naša rast je tudi skozi čas temeljila na kakovosti, novih tehnologijah in pristopu, osredotočenem na ljudi. Na stalno naraščajoče povpraševanje smo se odzvali z naložbami, nadgradnjo opreme, nakupom nove tovarniške stavbe in novega skladišča. Tako smo v regiji ustvarili nove delovne prostore in z odprtimi rokami sprejeli nove člane v Polifoam, od katerih so mnogi postali naši sodelavci.

Naši izdelki so postali sestavni del življenja cele generacije, naša ležišča, znana kot „polifomna“, pa so postala stalnica v številnih vrtcih, šolah, telovadnicah in zdravstvenih domovih. Gotovo se spomnite, dragi bralci tudi vi, ur telesne vzgoje, ko so prinesli pisane podloge in se je začelo štetje počepov ter tekmovanje, kdo bo na koncu povedal večje število. Poletni tabori in izleti z vašo družino, ko ste se po aktivnostih usedli na žimnico, začeli jesti sendviče in pripovedovati zgodbe pozno v noč, ko ste se tako smejali, da vas je bolel trebuh.

Ko odrastemo se nam ob vsakodnevnih opravilih in hitenju znatno poveča vrednost prostega časa in zdravja, zato te izkušnje z veseljem delimo s svojimi otroki, da bodo tudi sami doživeli pomembne izkušnje in da bosta veselje in ljubezen do gibanja postala sestavni del njihovega življenja.

V zadnjem času smo se ukvarjali z razvojem novega izdelka, ki je učinkovita rešitev za preprečevanje in zdravljenje vseživljenjskih ortopedskih motenj, ki se razvijejo v otroštvu. Smo izredno ponosni, da imamo ekipo strokovnjakov, ki si prizadevajo ustvariti najboljše možne izdelke. Verjamemo, da bo naš izdelek WellStepp® Kids pomembno spremenil življenja številnih otrok, in veseli nas, da lahko prispevamo k zabavnemu in radostnemu razvoju zdravja.