Rólunk

Ott vagyunk jelen, ahol szükség van ránk.

Ott vagyunk jelen, ahol szükség van ránk.

A WellStepp® Kids története egészen 1984-ig, a Polifoam Kft. megalapításához vezethető vissza. Az elmúlt közel 40 év alatt számos területen értünk el sikereket, hab-alapú termékeink mélyen gyökereznek személyes történetünkben és tapasztalatainkban. Töretlenül fejlődtünk és fejlesztettünk, mindig kerestük az újdonságokat és azokat a területeket, ahol maradandót alkothatunk. Szenvedélyesen szeretünk olyan termékeket létrehozni, amelyek változást hoznak-nem csak vásárlóink életébe, hanem az egész társadalom számára.

Az idők során növekedésünk alapját a minőség, az új technológiák és az emberköpontú szemlélet jelentette. A folyamatosan növekvő keresletre beruházásokkal válaszoltunk, fejlesztettük eszközeinket, új üzemcsarnokot és raktárt vásároltunk. Mindezek következtében új munkaterületeket teremtettünk a régióban és tárt karokkal üdvözöltük az új Polifoam tagokat, akik közül sokakat azóta is kollégáinknak tudhatunk.

Termékeink egy generáció életének váltak szerves részévé, a ’polifóm’-ként emlegetett matracok pedig azóta is számos óvoda, iskola, edzőterem és egészégügyi intézmény kellékei. Biztosan te is emlékszel, kedves olvasó, a testnevelés órákra, amikor előkerültek a színes matracok és megkezdődött a felülések számolása és a verseny, vajon ki tud végül magasabb számot bemondani. Felderengenek a a nyári táborok és a családoddal közös kirándulások, ahol a programok után megpihenve a matracra leülve kezdetét vette a szendvicsek majszolása és az éjszakába nyúló történetmesélés, amikor már annyit nevettünk, hogy megfájdult a hasunk.

Időközben felnőttünk és a hétköznapi feladatok és rohanás mellett felértékelődött a szabadidő, valamint az egészségünk megőrzése, ezt az élményt pedig örömmel osztjuk meg gyermekeinkkel is, hogy saját, tartalmas élményekkel gazdagodjanak és életük szerves részévé váljon a mozgás öröme és szeretete.

Az utóbbi időben egy új termék fejlesztésén dolgoztunk, amely hatékony megoldást jelent a gyermekkorban kialakuló, élethosszig tartó ortopédiai rendellenességek megelőzésében és kezelésében. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan szakértő csapatot tudhatunk magunk mögött, akik elkötelezetten törekszenek arra, hogy a lehető legjobb termékeket alkossák meg. Hisszük, hogy a WellStepp® Kids jelentős változást fog hozni sok gyermek életébe és örömmel tölt el, hogy hozzájárulhatunk a vidám és örömteli egészségfejlesztéshez.